Παναθηναϊκός σε κρίσιμο αγώνα για την πρεμιέρα του Conference League στην Μπάνια Λούκα

Παναθηναϊκός σε κρίσιμο αγώνα για την πρεμιέρα του Conference League στην Μπάνια Λούκα


Πιεσμένος από μία ασθενική εκκίνηση στη Super League, ο Παναθηναϊκός κατανοεί την ανάγκη για μια επιτυχία στην πρεμιέρα του στη League Phase του Conference League. Η αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι καθοριστική το βράδυ της Πέμπτης (3/10, 22:00, COSMOTESPORTS 5). Παρόλο που οι Βόσνιοι δεν είναι ένας τρομακτικός αντίπαλος, είναι ένα δυναμικό σύνολο με κίνητρο, καθώς συμμετέχουν για πρώτη φορά σε φάση ομίλων της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός, επομένως, πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος για να εξασφαλίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Για τον αγώνα, ο Ντιέγκο Αλόνσο σκοπεύει να κάνει 5-6 αλλαγές στην ενδεκάδα για να «φρεσκάρει» την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Παράλληλα, αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Τσέριν, Μπακασέτα, Πελίστρι και Μαντσίνι. Φρέσκα πρόσωπα στην αποστολή είναι οι 19χρονοι Νίκος Νικολετόπουλος και Αντριάνο Μπρέγκου, όπως επίσης και ο Μαξ, που έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα παραμείνει εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τους Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ και Σπόραρ. Τη διεύθυνση του αγώνα θα έχει ο Αζέρος διαιτητής Ελχίν Μασίγεφ, με βοηθούς τους Ελσχάντ Αμπντουλάγεφ, Παρβίν Ταλίμποφ και 4ο διαιτητή τον Φαρίντ Χατζίγεφ. Στο VAR θα είναι ο Γάλλος Μιγιό Μπενουά, με AVAR τον Αζέρο Ινγιλάμπ Μαμάντοφ.

Πηγή: newsbeast.gr