Παναθηναϊκός προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ


Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, με τους Γιώργο Βαγιαννίδη και Μαξ Φίιπ να μένουν εκτός αποστολής. Ωστόσο, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, ενώ επιστρέφει και ο Σπόραρ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την προπόνηση του Σαββάτου, στην οποία εκτός από τις συνήθεις ασκήσεις έγινε και αναγκαία προθέρμανση. Στη συνέχεια, οι παίκτες συμμετείχαν σε rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, προτού παίξουν σε περιορισμένο χώρο. Ο Φίλιπ Μαξ ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Εν όψει του αγώνα της Κυριακής, οι “πράσινοι” βρίσκονται σε απόσταση -3 πόντων από την ΑΕΚ και -5 από την κορυφή, γεγονός που καθιστά τη νίκη απόλυτα απαραίτητη προκειμένου να μην χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση, η οποία περιλαμβάνει τους Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, και Σπόραρ.

Πηγή: newsbeast.gr