Παναθηναϊκός Ετοιμάζεται για την Πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στην Άλμπα

Παναθηναϊκός Ετοιμάζεται για την Πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στην Άλμπα


Ο Εργκίν Αταμάν, ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague με αντίπαλο την Άλμπα, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα της 1ης αγωνιστικής. Τόνισε τη σημασία που έχει το ξεκίνημα της σεζόν, δηλώνοντας: «Κλείσαμε την περασμένη σεζόν στο Βερολίνο με έναν τίτλο, τώρα ξεκινάμε τον δρόμο για τη νέα σεζόν από το Βερολίνο. Είμαστε έτοιμοι, αν και είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, με όλες τις ομάδες να είναι ισχυρές και ικανές για νίκες, ειδικά εκτός έδρας».

Αναφερόμενος στην Άλμπα, είπε ότι, αν και η ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας δεν θεωρείται φαβορί για τα πλέι οφ, αυτό δεν την καθιστά λιγότερο επικίνδυνη. «Στο ξεκίνημα της Euroleague, όλες οι ομάδες παλεύουν για τις νίκες τους. Τα ρόστερ μπορεί να φαίνονται διαφορετικά στα χαρτιά, αλλά το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε επιθετικά», τόνισε.

Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Αταμάν σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ανέφερε πως η πρόσφατη ήττα στο Σούπερ Καπ ήταν βελτιώσιμη. «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χάσαμε στον πόντο στο τελευταίο λεπτό. Κάναμε λάθη, αλλά και άλλες ομάδες υπέπεσαν σε λάθη που μας κόστισαν».

Όσον αφορά τον Λορένζο Μπράουν, ο προπονητής είπε ότι ο παίκτης έκανε προπόνηση με την ομάδα και ότι ελπίζει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα, εκτός αν παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Πηγή: newsbeast.gr