Παναιτωλικός ανατρέπει την κατάσταση και νικά τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Παναιτωλικός ανατρέπει την κατάσταση και νικά τον ΟΦΗ στην Κρήτη


Ο Παναιτωλικός, αφού ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ και να πάρει τη νίκη με 1-2 στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς με το δυνατό σουτ του Μπαΐνοβιτς στο 18’, όμως οι φιλοξενούμενοι αντεπί ataque. Αρχικά, το 35ο λεπτό ήταν η πρώτη φορά που ο Παναιτωλικός έκανε αισθητή την παρουσία του, με τον Ντίας να αστοχεί από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αγρινιώτες έγιναν ακόμη πιο επικίνδυνοι, με δύο ευκαιρίες στο 51’ και 52’. Τελικά, στο 66’, ο Στάγιτς ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να κρατά τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 82’ ήρθε το αυτογκόλ του Χριστόπουλου, μετά από σουτ του Μπελεβώνη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Έτσι, οι Αγρινιώτες έπιασαν τον ΟΦΗ στους 8 βαθμούς, κάνοντας μια σημαντική ώθηση στην κατηγορία. Στο τέλος, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των παικτών και των δύο ομάδων, κάθε ένας με τη δική του πορεία και τις διαφορετικές στιγμές που δημιούργησαν στον αγώνα.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84΄ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης (70΄ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84΄ Ριέρα), Σενγκέλια, Φούντας (66΄ Μπάκιτς), Νους, Γιούνγκ (66΄ Σαλσίδο). Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σίλβα (69΄ Μπελεβώνης), Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς, Πέρες (69΄ Λουίς Μιγκέλ), Μπουζούκης (46΄ Ρόα), Ντίας (78΄ Νικολάου), Λομόνακο (69΄ Μαϊντέβατς).

Πηγή: newsbeast.gr