Ολυμπιακός με Νίκη 2-0 Επανέρχεται στο Δρόμο των Επιτυχιών

Ολυμπιακός με Νίκη 2-0 Επανέρχεται στο Δρόμο των Επιτυχιών


Μετά από μία δύσκολη περίοδο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου στο Καραϊσκάκη. Ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που αποθεώθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, συμπεριλαμβάνοντας δύο 17χρονους.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 5′, όταν ο Ροντινέι έβγαλε μία σέντρα και ο Κωστούλας επιχείρησε κεφαλιά, η οποία αποκρούστηκε από τον Χουτεσιώτη. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι αντέτειναν στην επίθεση και στο 19′, ο Ουάρντα βρήκε τον Μπάκο με κάθετη μπαλιά, αλλά η εκτέλεση ήταν λανθασμένη.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26′, όπου ο Ροντινέι σούταρε εντός περιοχής, με τον Χουτεσιώτη να απομακρύνει και πάλι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μουζακίτης έβγαλε μια ωραία πάσα στον Βέλντε, αλλά ο Αθανασίου ήταν εκεί για να τον σταματήσει. Ωστόσο, στο 36′, ο Χουτεσιώτης ανέτρεψε τον Βέλντε, και ο διαιτητής, μετά από εξέταση του VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ροντινέι ανέλαβε την εκτέλεση στο 39′ και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέχισε να επιδιώκει το δεύτερο γκολ. Στο 53′, ο Ροντινέι με δυνατό σουτ είδε την μπάλα να χτυπά το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ διατήρησε τον έλεγχο και στο 60′ ο Κοστίνια απείλησε με ένα δυνατό σουτ, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χουτεσιώτης. Τελικά, στο 75′, ο Μουζακίτης έβγαλε μια όμορφη μπαλιά στον Ελ Κααμπί, ο οποίος με εξαιρετική κίνηση και εκτέλεση σημείωσε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά οι Τσικίνιο και Ροντινέι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού περιλάμβανε τους: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Βέλντε και Κωστούλας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με τους Χουτεσιώτη, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Γκονζάλεθ, Μπάκο και Φαν Βέερτ.

Πηγή: newsbeast.gr