ΟΦΗ Συναρπάζει με Νίκη στο Τελικό Δευτερόλεπτο απέναντι στον Πανσερραϊκό

ΟΦΗ Συναρπάζει με Νίκη στο Τελικό Δευτερόλεπτο απέναντι στον Πανσερραϊκό


Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση και ευκαιρίες, ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει 3-2 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας, με τον Φούντα να γίνεται ήρωας της αναμέτρησης, καθώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι στο 89ο λεπτό. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυναμικά και άνοιξαν το σκορ στο 8′, όταν ο Μπρεσάν αξιοποίησε με κεφαλιά την εκτέλεση κόρνερ του Νους. Στη συνέχεια, στο 26′, ο Νους από πασέρ έγινε εκτελεστής και διεύρυνε το προβάδισμα σε 0-2, μετά από μια εντυπωσιακή ενέργεια του Σαλσίδο.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, καθοδηγούμενη από τον Τραϊανό Δέλλα, αντέδρασε γρήγορα, καθώς στο 28′ ο Μπετανκόρ με προβολή ύστερα από σέντρα του Φαρές και πάσα του Δεληγιαννίδη μείωσε σε 1-2. Ήταν ένα γκολ που έδωσε νέα πνοή στους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Φαρές να εκμεταλλεύεται εσφαλμένη αντίδραση του Χριστογεώργου στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν την πρωτοβουλία και φλέρταραν με το γκολ, αλλά οι Σενγκέλια και Σαλσίδο δεν κατάφεραν να βρουν τον στόχο στις ευκαιρίες τους. Στο 66′, ο Νους είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει την πίεση. Στο 72′, ξανά ο Νους σπατάλησε μια καλή ευκαιρία, καθώς ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε. Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα τελείωνε ισόπαλη 2-2 μέχρι το 89ο λεπτό, όπου ήρθε η ανατροπή του Νους από τον Ουαγκέ, με τον Φούντα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Η σύνθεση του Πανσερραϊκού περιλάμβανε τους Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδη, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φάρες, Στάικο, Λιάσο, Χαντάκια, Τέρζιτς, Τόμας και Μπετανκόρ, ενώ του ΟΦΗ συμμετείχαν οι Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος, Νους, Σενγκέλια και Σαλσίδο.

Πηγή: newsbeast.gr