Νίκη για Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στην 7η αγωνιστική της Premier League

Νίκη για Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στην 7η αγωνιστική της Premier League


Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ συνεχίζουν την πίεση στην κορυφή της Premier League, νικώντας τις Φούλαμ και Σαουθάμπτον, αντίστοιχα, στην 7η αγωνιστική. Οι πολίτες, που υποδέχτηκαν τη Φούλαμ, αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Περέιρα να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 26′. Παρ’ όλα αυτά, ο Κόβατσιτς ισοφάρισε λίγο αργότερα και στο 47′, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, σημείωσε και δεύτερο γκολ, δίνοντας προβάδισμα στη Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διατήρησε το προβάδισμα και στο 82′, ο Ντόκου εξασφάλισε την επικράτηση με το τρίτο γκολ, αν και στο 88′ ο Μουνίθ μείωσε για τη Φούλαμ στο τελικό 3-2. Από την άλλη, η Άρσεναλ, που αγωνίστηκε στο Λονδίνο, έμεινε στο 0-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο 55′ οι «Άγιοι» άνοιξαν το σκορ με τον Άρτσερ. Σε απάντηση, ο Χάβερτς με ένα εντυπωσιακό σουτ ισοφάρισε στο 58′.

Μια δεκαπεντάλεπτη ανατροπή ακολούθησε, με τον Μαρτινέλι να σκοράρει στο 68′ για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 89′ από τον Σάκα, επιτρέποντας στην Άρσεναλ να φτάσει τους 17 βαθμούς, όσους έχει και η Μάντσεστερ Σίτι. Στο μεταξύ, η Λίβερπουλ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της (0-1) απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Πηγή: newsbeast.gr