Νέα Υπερσύγχρονη Εποχή για το Προπονητικό Κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Νέα Υπερσύγχρονη Εποχή για το Προπονητικό Κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ


Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει προχωρήσει σε μια πλήρη ανακαίνιση του προπονητικού της κέντρου, μετατρέποντάς το σε ένα υπερσύγχρονο εγκατάστημα. Αυτή η εξέλιξη προήλθε από μια σημαντική επένδυση εκατομμυρίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου. Μετά την επιστροφή της ομάδας στην Premier League πριν δύο χρόνια, με τον Έλληνα εφοπλιστή ως ιδιοκτήτη, αναπτύσσεται ένα σχέδιο για τη συνολική εξέλιξη της Φόρεστ σε διάφορους τομείς.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε σχέδια για την ανακαίνιση του γηπέδου City Ground, αυξάνοντας τη χωρητικότητα στα 50.000 άτομα, ενώ επιπλέον έγιναν σημαντικές βελτιώσεις στο προπονητικό κέντρο. Μέσω της επένδυσης του Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αναβάθμισης των υφιστάμενων γηπέδων. Δημιουργήθηκε επίσης ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, καθώς και αίθουσες φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης για τους παίκτες.

Το προπονητικό κέντρο έχει ανακαινιστεί πλήρως, με όλους τους εσωτερικούς χώρους να αναβαθμίζονται, προσφέροντας μια σύγχρονη και λειτουργική εμπειρία στους αθλητές. Η Φόρεστ δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας στους φιλάθλους να δουν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του προπονητικού της κέντρου.

Πηγή: newsbeast.gr