Νέα σελίδα στην καριέρα του Γίρι Παβλένκα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ

Νέα σελίδα στην καριέρα του Γίρι Παβλένκα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ


Ο Γίρι Παβλένκα έχει επισήμως ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο 1+1 χρόνου με την ομάδα. Ο 32χρονος Τσέχος τερματοφύλακας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νέα του πρόκληση μετά από επτά χρόνια στη Βέρντερ Βρέμης. Στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με σπουδαία ιστορία και ανυπομονώ να ξεκινήσω και να γίνω μέλος αυτής της ομάδας».

Ο Παβλένκα αναφέρθηκε επίσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας την ποιότητά του και την παρουσία αξιόλογων ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό, έχει πολύ καλές ομάδες, που συμμετέχουν και στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε χρόνο στο Conference League, στο Europa League και βεβαίως στόχος μας είναι το να παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με όσα είπα, ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση, θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας με αυτούς τους καταπληκτικούς φιλάθλους».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Αντώνη Τσιφτσή, είπε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ναι, είναι ένας είδος ανταγωνισμού, όλοι μας θέλουμε να παίξουμε, αλλά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και ο στόχος μας είναι το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φέτος. Θα βάλω τα δυνατά μου και σίγουρα θέλω να παίξω. Ξέρω πως ο Ντόμινικ κάνει μια πολύ καλή χρονιά, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Πηγή: newsbeast.gr