Μεγάλες προκλήσεις στον αθλητισμό και την εφαρμογή του νόμου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Μεγάλες προκλήσεις στον αθλητισμό και την εφαρμογή του νόμου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε μέσω βίντεο στα social media στην τιμωρία που τον εμπόδισε να παρακολουθήσει το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο. Η αναφορά του προήλθε μετά από διήμερη παραμονή της απόφασης που του επιβλήθηκε.

«Καλημέρα σε όλους. Περίμενα μία εβδομάδα να περάσει το event στο Καλλιμάρμαρο, ενώ είχα προγραμματίσει να βγάλω μία γραπτή δήλωση για τους λόγους που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ. Προτίμησα να περιμένω ώστε να επιβεβαιώσω κάποια στοιχεία, αποφεύγοντας να πω πράγματα που δεν ίσχυαν. Στους τελικούς του πρωταθλήματος πέρσι, ενήργησα ακατάλληλα με κάποιες εκφράσεις μου για τους διαιτητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή αυστηρών ποινών».

Ο Γιαννακόπουλος εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με το γεγονός ότι οι Αγγελόπουλοι, μέσω των επιστολών τους, επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στον αγώνα του Καλλιμάρμαρου, μην στέλνοντας παρόμοιες επιστολές για άλλες διοργανώσεις. «Φαίνεται ότι δεν τους ενδιέφερε η εφαρμογή του νόμου, αλλά προσωπικά να με εμποδίσουν να τιμήσω τον πατέρα μου», σημείωσε.

«Η τρέχουσα κατάσταση δείχνει ότι οι νόμοι είναι αναγκαίοι, αλλά πρέπει να υπάρχουν τροποποιήσεις για να προλαμβάνονται καταχρήσεις που απορρέουν από αυτούς. Είναι λυπηρό να μην μπορώ να παραστώ σε εκδηλώσεις που μου είναι σημαντικές, εξαιτίας ανθρώπων που εκμεταλλεύονται τέτοιες νομικές ρυθμίσεις», υπογράμμισε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορεί την υπάρχουσα νομοθεσία για τις αστοχίες της και αναμένει ότι οι αρμόδιοι φορείς θα αναγνωρίσουν αυτό το λάθος. Στο τέλος του βίντεο, επισημάνθηκε η ελπίδα για επιτυχίες στην νέα αγωνιστική χρονιά και την ευχή για υγεία και ευημερία.

Πηγή: newsbeast.gr