Μάχη στο γήπεδο Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν βαθμούς με ισοπαλία 1-1

Μάχη στο γήπεδο Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν βαθμούς με ισοπαλία 1-1


Ο αγώνας μεταξύ Λεβαδειακού και Αστέρα Τρίπολης είχε μια δραματική εξέλιξη με το τελικό σκορ να είναι 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ μόλις στο 8′. Ο Γιαννιώτας έκανε μια καλή σέντρα, ο Μπάλτζι προσπάθησε να σουτάρει, αλλά η μπάλα κτύπησε στον Αλάγκμπε και κατέληξε στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, κάπως πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, στο 43′, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Καλτσάς με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χουχούμη, έφερε το παιχνίδι στο 1-1. Ο Αστέρας Τρίπολης ταλανίστηκε με τον ρυθμό του, αλλά στον δεύτερο ημίχρονο, στο 55′, ο Καλτσάς απείλησε ξανά με ένα σουτ που έφυγε άουτ.

Ο Λεβαδειακός είχε τη δυνατότητα να ξαναφέρει το προβάδισμα στο 60′, όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ντελί. Όμως, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Γιαννιώτα, διατηρώντας έτσι το 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν στη συνέχεια, αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε αμετάβλητο και για τον Λεβαδειακό, η αναζήτηση νίκης συνεχίζεται μετά από έξι αγωνιστικές.

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος (90΄ Τσιντώτας), Άλχο, Αλάγκμπε, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο (80΄ Γκος), Καλτσάς (74΄ Παλάσιος), Κρεσπί, Άλβαρες (46΄ Μπαρτόλο), Άνταμ (80΄ Καστάνο). Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρας, Πλέγας (83΄ Τσοκάι), Μεχία (64΄ Κωστή), Γιαννιώτας (83΄ Συμελίδης), Ζίνι (40΄ Πεντρόζο), Ρόμο.

Πηγή: newsbeast.gr