Λιονέλ Μέσι: Νέος πανηγυρισμός και ένταση στη ισοπαλία με τη Σάρλοτ

Λιονέλ Μέσι: Νέος πανηγυρισμός και ένταση στη ισοπαλία με τη Σάρλοτ


Ο Λιονέλ Μέσι, παρά το γκολ που σημείωσε, δεν κατάφερε να οδηγήσει την Ίντερ Μαϊάμι σε νίκη κατά της Σάρλοτ, με το τελικό σκορ να είναι 1-1. Στη Σάρλοτ, το γκολ του Μέσι ισοφαρίστηκε από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι. Παρ’ όλα αυτά, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ παρουσίασε έναν νέο πανηγυρισμό, εμπνευσμένο από τον κόσμο της MARVEL. Μετά την επίτευξη του γκολ του, γύρισε προς τους συμπαίκτες του, κοίταξε τον ουρανό και έκανε μια κίνηση με τα χέρια κοντά στο σώμα του, σαν να ετοιμαζόταν να «απογειωθεί», «μεταμορφώνοντάς» τον σε Ironman.

Αν και η Ίντερ Μαϊάμι παραμένει στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας με 65 βαθμούς σε 31 αγώνες, η Κολούμπους Κρου ακολουθεί με 57 βαθμούς σε 30 αγώνες, καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξε ο Μέσι το MLS, θεωρώντας το πρωτάθλημα λιγότερο πιεστικό σε σύγκριση με την Ευρώπη.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Μέσι εξέφρασε την απογοήτευσή του προς τον διαιτητή, με τον οποίο είχε σχεδόν συνεχή εκνευρισμό. Ιδιαίτερα στις καθυστερήσεις, μετά από μια χαμένη ευκαιρία του Λουίς Σουάρες, ένιωσε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Πλησίασε τον διαιτητή και του φώναξε ότι οι αποφάσεις του δεν ήταν σωστές, χρησιμοποιώντας υβριστική γλώσσα.

Πηγή: newsbeast.gr