Η Συγκινητική Μαρτυρία του Ρουμπέν Πέρεθ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και το Μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Η Συγκινητική Μαρτυρία του Ρουμπέν Πέρεθ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και το Μέλλον του στον Παναθηναϊκό


Ο Ρουμπέν Πέρεθ μίλησε για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά την τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, επισημαίνοντας τη σκληρότητα του γεγονότος. «Ήταν πολύ τραγικά νέα για εμάς. Ο Τζορτζ ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης στα αποδυτήρια και ένας φανταστικός άνθρωπος. Ήταν σκληρό και ξαφνικό. Όταν κάποιος είναι άρρωστος, μπορείς να περιμένεις μια τέτοια είδηση, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο», τόνισε ο 35χρονος μέσος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία στον Παναθηναϊκό. «Είναι η τέταρτη χρονιά μου εδώ. Κατακτήσαμε το κύπελλο, παίξαμε στο Conference και το Europa League. Στην αρχή δυσκολευόμουν με την επικοινωνία, αλλά έχω βελτιωθεί», σημείωσε, επισημαίνοντας τη σημαντική αλλαγή που συνέβη με τον ερχομό του προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο.

Επεσήμανε ότι τώρα προπονάται μόνος του, καθώς το κλαμπ αποφάσισε να τον απομακρύνει. «Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», ανέφερε. Όσον αφορά το μέλλον του, υπογράμμισε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να έχει μια νέα ευκαιρία, καθώς η προηγούμενη χρονιά υπήρξε άτυπη για αυτόν.

Αναφέρθηκε επίσης σε μια πιθανή επιστροφή του στην Ισπανία, καθώς έχει προκύψει ενδιαφέρον από εκεί και σκέφτεται να βρει διέξοδο αν η κατάσταση δεν αλλάξει. «Θα ήταν ένα δώρο να επιστρέψω στη Λεγανιές», είπε, αναφερόμενος στην προσωπική του σύνδεση με τον σύλλογο και την οικογένειά του.

Πηγή: newsbeast.gr