Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Λανσάρει Το Mobile Application Club 1908 Για Τους Φίλους Της

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Λανσάρει Το Mobile Application Club 1908 Για Τους Φίλους Της


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός καινοτόμου mobile application, το οποίο θα ονομάζεται «Club 1908». Σκοπός του είναι να προσαρμοστεί στις σύγχρονες ψηφιακές ανάγκες και να προσφέρει στους φιλάθλους μοναδικές δυνατότητες αλληλεπίδρασης με την αγαπημένη τους ομάδα.

Μέσω του Club 1908, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές υπηρεσίες και προνόμια, όπως η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες με ευκολία και γρήγορη διαδικασία, καθώς και η πρόσβαση σε επίσημα προϊόντα του Παναθηναϊκού μέσω του ανανεωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ειδικούς διαγωνισμούς και να απολαύσουν μοναδικά δώρα και εμπειρίες.

Το application θα προσφέρει επιπλέον πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιο πιστούς φιλάθλους, περιλαμβάνοντας πόντους εξαργύρωσης. Θα υπάρχουν αποκλειστικές συνεντεύξεις και περιεχόμενο με τους παίκτες, καθώς και LIVE TV για την αναβίωση των πιο σημαντικών στιγμών της ομάδας στην EuroLeague. Οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη κάθε αγώνα και να συμμετέχουν σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας.

Η ετήσια συνδρομή για το Club 1908 θα κοστίζει 20 ευρώ, προσφέροντας πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν ήδη πρόσβαση στις δυνατότητες αυτές. Το application θα είναι διαθέσιμο μέσω Android Store και App Store, ενώ θα απαιτείται για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων.

Με αυτό το νέο βήμα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στον τρόπο που οι φίλαθλοι ακολουθούν και συμμετέχουν στην ομάδα τους, εγκαινιάζοντας μια νέα ψηφιακή εποχή. Πηγή: newsbeast.gr