Η Εθνική Ελλάδας αφιερώνει τη νίκη της στον Τζορτζ Μπάλντοκ με συγκινητικό μήνυμα

Η Εθνική Ελλάδας αφιερώνει τη νίκη της στον Τζορτζ Μπάλντοκ με συγκινητικό μήνυμα


Με μια συναισθηματική ανάρτηση, η Εθνική Ελλάδας αφιέρωσε τη σπουδαία της νίκη επί της Αγγλίας στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ της Τετάρτης. Η ομάδα πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο Γουέμπλεϊ, αποσπώντας το διπλό και κουβαλώντας το βάρος της απώλειας του συμπαίκτη τους.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Σηκώνοντας τη φανέλα του αδικοχαμένου συμπαίκτη του μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους, αποκάλυψε την ψυχική του φόρτιση. Το πρωί της Παρασκευής, αφιέρωσε την εμβληματική νίκη στον Μπάλντοκ μέσα από μια ανάρτησή του, συνοδευόμενη από τη λεζάντα «Για τον Γιώργο μας…».

«Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά τα τραγικά νέα που μάθαμε πριν το ματς», δήλωσε ο Μπακασέτας. «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Τζορτζ και την οικογένειά του. Είναι ντροπή που κάποιοι έγραψαν αστειότητες για όσα συνέβησαν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο».

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της Εθνικής στο Instagram αποτύπωσε τη συναισθηματική φόρτιση τόσο των παικτών όσο και του προπονητή, με το μήνυμα «Με τη δύναμη της ψυχής σου» να αφιερώνεται στον Μπάλντοκ.

Πηγή: newsbeast.gr