Η Εθνική Ελλάδα στο Ύψιστο: Ο Χρήστος Τζόλης Μιλά για τη Στήριξη του Κόσμου και την Απειρία του Μπάλντοκ

Η Εθνική Ελλάδα στο Ύψιστο: Ο Χρήστος Τζόλης Μιλά για τη Στήριξη του Κόσμου και την Απειρία του Μπάλντοκ


Ο Χρήστος Τζόλης αναφέρθηκε στην υποστήριξη που απολαμβάνει η Εθνική ομάδα από τον κόσμο, μετά την επιτυχία της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία. Μιλώντας στον Sport-fm, τόνισε τη σημασία των δύο νικών στο Nations League και την καλή εμφάνιση της ομάδας.

Αναφερόμενος στην αδόκητη απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, δήλωσε: «Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση. Κάναμε περήφανο τον Τζορτζ, όπως και αυτός θα ήθελε, παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο».

Σχολιάζοντας την απόδοση στη νίκη επί της Ιρλανδίας, επισήμανε: «Νομίζω πως η απόδοση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Στο δεύτερο, όμως, σκοράραμε και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το προβάδισμα μας. Στο τέλος κάναμε και το 2-0 και πήραμε τη νίκη».

Επιπλέον, μίλησε για την παρουσία του κόσμου, αναφέροντας: «Ο κόσμος φέρνει τεράστιο καλό στη Εθνική ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε αυτή η στήριξη. Ελπίζω και στο ματς με την Αγγλία να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ».

Τέλος, για την εικόνα της Εθνικής, ανέφερε: «Δεν είναι ότι δεν περίμενα την απόδοση και αυτή την ποιότητα από την ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, όπως και στο Γουέμπλεϊ κάναμε το παιχνίδι μας και γενικά η απόδοση που έχουμε είναι πολύ καλή».

Πηγή: newsbeast.gr