Η επιστροφή του Μίροσλαβ Οκόνσκι στην ΑΕΚ και η συναισθηματική του αναδρομή

Η επιστροφή του Μίροσλαβ Οκόνσκι στην ΑΕΚ και η συναισθηματική του αναδρομή


Από το 1988 έως το 1991, ο Μίροσλαβ Οκόνσκι υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία της ΑΕΚ, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στους φιλάθλους της ομάδας. Οι σχέσεις του με την Ένωση παραμένουν ισχυρές και σήμερα, κάτι που επιβεβαιώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην OPAP Arena και στο μουσείο της ΑΕΚ. Ο Πολωνός παίκτης, κομμάτι της ομάδας που οικοδόμησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, πανηγύρισε σημαντικές επιτυχίες όπως η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενός Σούπερ Καπ και ενός Λιγκ Καπ.

Η πρόσφατη παρουσία του στην Αθήνα τον οδήγησε στην OPAP Arena, όπου βρέθηκε σε μικρούς χώρους και κοιτάζοντας τις αναμνήσεις του παρελθόντος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του, οι εικόνες και τα αντικείμενα από την εποχή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ τον συγκίνησαν βαθιά. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα ανακοίνωσε την επίσκεψή του με την εξής αναφορά: «Μία πολύ σημαντική μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ εμφανίστηκε σήμερα στην OPAP ARENA».

Ο Οκόνσκι, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως ο σούπερ star της ΑΕΚ, επανέλαβε την ανυπομονησία και τη χαρά του που επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, πίσω στο γήπεδο που τον ανέδειξε, ενισχύοντας τον δεσμό του με την ιστορία της ομάδας. Οι αναμνήσεις της καριέρας του παραμένουν ζωντανές, και η επίσκεψή του στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ απηχεί τον σεβασμό και την αγάπη που το κοινό έχει για αυτόν.

Πηγή: newsbeast.gr