Η Επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στο Καραϊσκάκη και οι Προσδοκίες για τη Συγκλονιστική Αναμέτρηση

Η Επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στο Καραϊσκάκη και οι Προσδοκίες για τη Συγκλονιστική Αναμέτρηση


Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα επιστρέψει στο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη (3/10), για να οδηγήσει την Μπράγκα στον αγώνα της απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Ο Πορτογάλος προπονητής, που δεν είχε επιτυχία κατά την προηγούμενη θητεία του στους «ερυθρόλευκους», διατηρεί θετική διάθεση και χιούμορ σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση.

«Καλησπέρα (στα ελληνικά). Αρχικά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά που ήμουν εδώ. Ήταν τιμή μου. Ήμουν ένας από τους λίγους προπονητές που δεν γιούχαραν οι φίλαθλοι καθώς δεν είχαμε κόσμο στις εξέδρες», δήλωσε ο Καρβαλιάλ, αναφερόμενος στην περίοδο που οι εξέδρες ήταν άδειες λόγω της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Εστιάζοντας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Όπως και εμείς, έτσι και ο Ολυμπιακός γνωρίζει τα δεδομένα. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη», σχολίασε σχετικά με τη στρατηγική της ομάδας του, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς προσεγγίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το επόμενο ντέρμπι της Μπράγκα με την Πόρτο.

Πηγή: newsbeast.gr