Η Επιστροφή της Άρσεναλ με Θρίαμβο κόντρα στη Λέστερ στο Τέλος του Αγώνα

Η Επιστροφή της Άρσεναλ με Θρίαμβο κόντρα στη Λέστερ στο Τέλος του Αγώνα


Η Άρσεναλ κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της στην Premier League με δραματική νίκη 4-2 απέναντι στη Λέστερ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε μπροστά με 2-0, ωστόσο οι «αλεπούδες» αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 2-2, προκαλώντας αγωνία στους Λονδρέζους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ με τον Μαρτινέλι, που αξιοποίησε την ασίστ του Τίμπερ. Στο 45′, ο Μαρτινέλι έγινε δημιουργός και για το δεύτερο γκολ, όταν ο Τροσάρ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ωραίο τελείωμα, σημειώνοντας το 2-0.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι αντέτειναν σθεναρή αντίσταση. Στο 47′, ο Ντάστιν μείωσε σε 2-1 και στο 63′, με ένα εντυπωσιακό γκολ, ισοφάρισε σε 2-2, προκαλώντας ανησυχία στην Άρσεναλ, που ήξερε ότι το χρόνο μείωνε.

Οι καθυστερήσεις της αναμέτρησης αποδείχθηκαν καθοριστικές. Στο 94′, ο Τροσάρ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, σπρώχνοντας τη μπάλα μέσα από το «χαλασμένο» τείχος των αμυντικών της Λέστερ για το 3-2. Στις καθυστερήσεις, μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Χάβερτς διαμόρφωσε το τελικό 4-2, με την Άρσεναλ να φτάνει τους 14 βαθμούς στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: newsbeast.gr