Η Αναζήτηση Βελτίωσης του Ολυμπιακού Ενόψει Καταλυτικών Αγώνων

Η Αναζήτηση Βελτίωσης του Ολυμπιακού Ενόψει Καταλυτικών Αγώνων


Η κατάσταση του Ολυμπιακού από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε και πάλι μια λεπτομερή συζήτηση με τους παίκτες του, προσπαθώντας να βρουν από κοινού τις λύσεις που χρειάζονται.

Αυτή η συζήτηση έρχεται μετά την ήττα από τη Λιόν στη Γαλλία στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, όπου ο Ισπανός τεχνικός είχε προηγουμένως αναλύσει την κατάσταση της ομάδας με τους παίκτες, εστιάζοντας στο πώς μπορούν να βελτιωθούν.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν ελεύθερα τις απόψεις τους, ελπίζοντας ότι με την προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια θα υπάρξουν βελτιώσεις στην απόδοση. Συγκεκριμένα, υπάρχουν προγραμματισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα και το σύστημα της ομάδας, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρία κρίσιμα παιχνίδια: αυτό με τον Ατρόμητο, τη Μπράγκα, και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι αναγκαίο για την ομάδα να σημειώσει νίκες και να βελτιώσει την εικόνα της.

Πηγή: newsbeast.gr