Γιουβέντους Επιστρέφει στις Νίκες Με Θρίαμβο Επί της Τζένοα

Γιουβέντους Επιστρέφει στις Νίκες Με Θρίαμβο Επί της Τζένοα


Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Τζένοα για την 6η αγωνιστική της Serie A, διασφαλίζοντας την 1η θέση στη βαθμολογία, έως ότου ολοκληρωθούν οι αγώνες της Κυριακής (29/9). Οι “μπιανκονέρι” είχαν ανάγκη τη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, προκειμένου να μην απομακρυνθούν από τις Ίντερ και Μίλαν. Η Τζένοα δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω ποινής.

Ο αγώνας ξεκίνησε ισόπαλος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η Γιουβέντους ανέβασε την απόδοσή της. Άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με πέναλτι του Βλάχοβιτς, κάνοντας το 1-0 μετά από παράβαση του Ντε Βίντερ. Στη συνέχεια, ο Βλάχοβιτς σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 55′, με τη βοήθεια του Κοπμάινερς, που δημιούργησε την ευκαιρία. Ο Κονσεϊσάο ολοκλήρωσε την εμφάνιση της ομάδας στο 89′, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ με αριστερό σουτ, έπειτα από ασίστ του Τουράμ.

Με αυτή τη νίκη, η Γιουβέντους έφτασε τους 12 βαθμούς, μπροστά από τις Ίντερ και Μίλαν που κέρδισαν τους αγώνες τους κόντρα σε Ουντινέζε και Λέτσε αντίστοιχα.

Πηγή: newsbeast.gr