«Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ»

«Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ»


Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποδράσει από τη Θεσσαλονίκη με νίκη (96-93) επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο η συνολική του απόδοση δεν ήταν αρκετά καλή, ιδιαίτερα στην αμυντική του λειτουργία. Ο προπονητής Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με την προσπάθεια των παικτών, τονίζοντας τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους “πράσινους” (και τον Ολυμπιακό) και τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League.

Η αμυντική απόδοση του Παναθηναϊκού αποτέλεσε σημείο κριτικής, καθώς όπως επισήμανε ο Αταμάν, οι παίκτες του έδιναν αρκετές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ στο 1v1, με αποτέλεσμα να δεχτούν 93 πόντους. “Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ειδικά ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ. Είχαμε απαίσια άμυνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε αρκετά, ο Ρέιολντς ήταν εκτός παρκέ γιατί είχε 4 φάουλ. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με αυτό το μπάσκετ που έπαιξε”, ανέφερε ο προπονητής.

Ο Αταμάν συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα ήταν κουρασμένη και ότι αρκετοί παίκτες είχαν κακή επιθετική απόδοση. “Στην άμυνα όλη η ομάδα δεν ήταν καλή, γιατί το να δεχθούμε 93 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πολλοί για εμάς”, πρόσθεσε, επισημαίνοντας τη σημασία της νίκης παρά τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του.

Πηγή: newsbeast.gr