Απίστευτο περιστατικό στο Γουέμπλεϊ με σαΐτα που σχεδόν χτύπησε Έλληνα ποδοσφαιριστή

Απίστευτο περιστατικό στο Γουέμπλεϊ με σαΐτα που σχεδόν χτύπησε Έλληνα ποδοσφαιριστή


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Γουέμπλεϊ κατά τη διάρκεια του αγώνα Αγγλίας-Ελλάδας, το οποίο τράβηξε την προσοχή του κοινού στα social media. Ένας απογοητευμένος φίλαθλος, αποφασίζοντας να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση της αγγλικής ομάδας, δημιούργησε μία σαΐτα από χαρτί και την εκτόξευσε από το πάνω διάζωμα του γηπέδου.

Η σαΐτα, με αναπάντεχα ακριβή πορεία, έφτασε στο κέντρο του γηπέδου τη στιγμή που η Εθνική Ελλάδος πραγματοποιούσε αντεπίθεση με τον Τάσο Μπακασέτα. Όταν ο διεθνής μέσος ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη πάσα, η σαΐτα κατευθύνθηκε προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, εκείνος με γρήγορη κίνηση του χεριού του την απέφυγε και ουσιαστικά την “κατέρριψε”, αποφεύγοντας ένα απρόσμενο ατύχημα.

Το σκηνικό αυτό κατεγράφη σε βίντεο και προκάλεσε γέλιο και έκπληξη στα social media. Στις βρετανικές κερκίδες, αυτό το φαινόμενο είναι αρκετά δημοφιλές, με τους φιλάθλους να βάζουν ακόμα και στοιχήματα για την πορεία που θα ακολουθήσει η σαΐτα τους. Σε ορισμένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σοκαριστικές στιγμές καταγράφονται, όπως μια σαΐτα που καταλήγει… γκολ.

Πηγή: newsbeast.gr