Απαράδεκτη παραβίαση ασφαλείας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοριό στα αποδυτήρια

Απαράδεκτη παραβίαση ασφαλείας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοριό στα αποδυτήρια


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του αγγλικού Τύπου, λόγω των κακών της επιδόσεων στην Premier League. Πρόσφατα, προέκυψε και ένα σοβαρό θέμα ασφαλείας που αφορά έναν οπαδό της ομάδας, ο οποίος κατόρθωσε να εισέλθει στα αποδυτήρια της Άστον Βίλα πριν από τον εκτός έδρας αγώνα των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με αναφορές των αγγλικών μέσων, ο οπαδός τοποθέτησε ένα κινητό τηλέφωνο-κοριό με σκοπό να ακούσει τις συνομιλίες του προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ και των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά την επιτυχία του στην ενεργοποίηση της συσκευής από απόσταση, δεν είχε πρόθεση να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες που κατέγραφε, αλλά μόνο να ικανοποιήσει τη δική του περιέργεια.

Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της Premier League, καθώς η Άστον Βίλα έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για το πώς ο οπαδός κατάφερε να παρακάμψει τα μέτρα ασφαλείας και να φτάσει στα αποδυτήρια. Η κατάσταση αυτή έχει θορυβήσει τους αρμόδιους και ενδέχεται να επιφέρει επιπτώσεις όσον αφορά την ασφάλεια στους αγώνες.

Πηγή: newsbeast.gr