Ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League με ενδιαφέροντα παιχνίδια

Ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League με ενδιαφέροντα παιχνίδια


Σήμερα, Σάββατο, 7η αγωνιστική της Super League ξεκινά με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στις 18:30, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Βόλο (Nova Sports 2). Στη συνέχεια, στις 20:00 (Nova Sports Prime), ο Άρης θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έρχεται από δύο σημαντικές νίκες, εναντίον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της. Ωστόσο, αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς, καθώς οι Μάγιο και Βέλεθ είναι εκτός, ενώ ο Φαμπιάνο επιστρέφει σταδιακά.

Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής είναι το ντέρμπι των Αθηνών την Κυριακή, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 19:30 (COSMOTE Sport 1). Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει δυναμικά μετά τη νίκη της με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο της ντέρμπι της σεζόν, θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θα είναι αντιμέτωποι με αρκετές απουσίες, καθώς ο Μάνταλος είναι τιμωρημένος, καθώς και οι Ουντομπάτζο και Μουκουντί, ενώ σε κατάσταση τραυματισμού είναι και οι Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία.

Αύριο, την Κυριακή, εκτός από το μεγάλο ντέρμπι, θα πραγματοποιηθούν και οι συναντήσεις: Πανσερραϊκός-ΟΦΗ, Καλλιθέα-Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ.

Πηγή: newsbeast.gr