Ανάπτυξη και Προοπτικές στην Εθνική Αγγλίας μετά την Αναμέτρηση με την Ελλάδα

Ανάπτυξη και Προοπτικές στην Εθνική Αγγλίας μετά την Αναμέτρηση με την Ελλάδα


Μετά την ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα, ο υπηρεσιακός προπονητής Λι Κάρσλεϊ μίλησε για την κατάσταση της ομάδας και το μέλλον του. Ανέφερε ότι το πλάνο είναι να παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος του Nations League και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Κ21, την ομάδα που προπονούσε πριν αναλάβει την εθνική ομάδα.

«Η τελευταία διακοπή με είχε κάνει να αισθάνομαι περίεργα, καθώς άκουγα διάφορες φήμες σχετικά με τη θέση μου», δήλωσε. «Αλλά, όπως είπα και τότε, δεν αποκλείω το να παραμείνω προπονητής της εθνικής και αυτό παραμένει αληθές. Είμαι άνετος στη θέση αυτή, αλλά η εντολή είναι ξεκάθαρη: θα καθοδηγήσω την ομάδα στα τρία «παράθυρα» του Nations League, που απομένουν, και μετά θα επιστρέψω στην Κ21».

Ο Κάρσλεϊ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απόδοση της ομάδας στην πρόσφατη ήττα, αναγνωρίζοντας ότι η Αγγλία δεν ξεκίνησε το παιχνίδι όπως θα ήθελε: «Δοκιμάσαμε κάτι καινούριο όσον αφορά το σύστημά μας, αλλά δεν καταφέραμε να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να δούμε αν αυτή η απόφαση ήταν σωστή. Η Ελλάδα είχε έναν ισχυρό κίνητρο και έπαιξε πολύ καλά. Υπό αυτές τις συνθήκες, αποδέχομαι την ευθύνη για την ήττα».

«Θέλω να δώσω το 100% στα επόμενα παιχνίδια. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και είμαι ευχαριστημένος με τη διοίκηση. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με αυτό», πρόσθεσε ο προπονητής.

Πηγή: newsbeast.gr