Αναμέτρηση Ζωής για τον Παναθηναϊκό στο Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αναμέτρηση Ζωής για τον Παναθηναϊκό στο Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό


Ο Ίνγκι Ίγκασον, ο διεθνής Ισλανδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, τόνισε την ανάγκη νίκης στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 6/10, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών. Μιλώντας στην Cosmote TV, αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, λέγοντας ότι χρειάζεται να δείξουν τη δύναμη τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Είχαμε σχετικά καλή απόδοση αυτή τη σεζόν, ειδικά στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας καλούς αντιπάλους. Είναι κρίσιμο να βγούμε μπροστά και να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια που έχουμε ως ομάδα αλλά και την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Από το πρώτο σφύριγμα, πρέπει να είμαστε αυτοί που θα επιβάλλουμε τον ρυθμό», δήλωσε ο Ίγκασον.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την ανυπομονησία του για το παιχνίδι, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης για όλους στον σύλλογο και τους φιλάθλους. «Αυτή είναι η πιο σημαντική αναμέτρηση της χρονιάς για εμάς. Πρέπει να παλέψουμε για να φέρουμε τους τρεις βαθμούς στο σπίτι μας», πρόσθεσε.

Ο αμυντικός αναγνώρισε την απογοήτευση που υπάρχει μετά τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων και σημείωσε ότι πρέπει να δείξουν τι μπορούν να κάνουν για ενενήντα λεπτά. «Τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να είναι καθοριστικά για το μέλλον της ομάδας και το χτίσιμο μομέντουμ. Τα καλά αποτελέσματα αλλάζουν πολλά στο ποδόσφαιρο», δήλωσε.

Καταλήγοντας, επεσήμανε τη σημασία ενός καλού παιχνιδιού και την ανάγκη να αντιστραφεί η κατάσταση για την ομάδα. «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε εντός έδρας», κατέληξε ο Ίγκασον.

Πηγή: newsbeast.gr