Η ασφάλεια αυτοκινήτου διαμορφώνεται πάντα με τις ανάγκες του οδηγού. Η πόλη είναι ένα περιβάλλον με προκλήσεις, κίνηση και πολλές πιθανότητες να τη χρειαστείς.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου διαμορφώνεται πάντα με τις ανάγκες του οδηγού. Η πόλη είναι ένα περιβάλλον με προκλήσεις, κίνηση και πολλές πιθανότητες να τη χρειαστείς.

Τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι γεμάτα κίνηση, επιθετικούς οδηγούς, περιοχές με εγκληματικότητα, απρόσεκτους και φυσικά σημεία που δεν τα γνωρίζεις.

Όλα αυτά καθιστούν ένα σκηνικό για οδήγηση που αυξάνει τις πιθανότητες εμπλοκής σε ατύχημα.
Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη και από το νόμο, όμως τι χρειάζεται να περιλαμβάνει ώστε να είσαι σίγουρος πως δεν κινδυνεύεις;

Θραύση κρυστάλλων
Η ασφάλεια αυτοκινήτου που απευθύνεται στον οδηγό πόλης πρέπει να περιλαμβάνει την κάλυψη θραύση κρυστάλλων. Είτε έχεις σταματήσει και σου σπάνε το τζάμι για κλοπή, είτε είχες ένα ατύχημα που προκύπτει ένα σπασμένο παρμπρίζ, η ασφάλεια αυτοκινήτου με θραύση κρυστάλλων αναλαμβάνει την αντικατάσταση και την αποζημίωση σου. Εάν αναλάβεις μόνος την ζημιά θα δεις πως το κόστος είναι αρκετά μεγαλύτερο, οπότε φρόντισε να την προσθέτεις πάντα!

Oδική βοήθεια
Σίγουρα δεν θες μια ασφάλεια αυτοκινήτου που σε αφήνει στη μέση του πουθενά και θα πρέπει να πληρώσεις για να έρθει κάποιος να σε βοηθήσει ή να μεταφέρει το αυτοκίνητο σε συνεργείο. Η οδική βοήθεια λοιπόν είναι η επιπλέον κάλυψη που χρειάζεσαι, ώστε να γίνονται όλα τα παραπάνω δωρεάν. Ακόμα και η αλλαγή ελαστικού καλύπτεται από την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, οπότε κάνε την έξυπνη κίνηση!

Νομική προστασία
Επειδή ποτέ δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες, φρόντισε να έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου που συμπεριλαμβάνει νομική προστασία. Είναι η απάντηση στον δικομανή που θέλει αποζημίωση μέσω δικαστηρίου. Με αυτή την κάλυψη έχεις δωρεάν κάποια έξοδα του δικαστηρίου για διάφορα παράβολα, νομικό εκπρόσωπο ή έξοδα δικηγόρου και πολλά άλλα σχετικά με την όλη διαδικασία. Έτσι είσαι σίγουρος πως δεν θα έχεις απολύτως κανένα οικονομικό χάσιμο.

Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα
Όσοι έλεγχοι και να γίνουν τα ανασφάλιστα οχήματα πάντα θα κυκλοφορούν και θα είναι κίνδυνος. Εάν τρακάρεις και δεν συμπεριλαμβάνει η ασφάλεια αυτοκινήτου σου τη συγκεκριμένη κάλυψη, να ξέρεις θα πρέπει να κινηθείς εσύ νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη με το ανασφάλιστο όχημα. Η συγκεκριμένη κάλυψη αυτό που σου προσφέρει είναι άμεσα αποζημίωση από την εταιρεία σου και στη συνέχεια η εταιρεία αναλαμβάνει την διεκδίκηση της αποζημίωσης από τον άλλο οδηγό. Έτσι δεν εμπλέκεσαι πουθενά εσύ.

Πηγή: eviaportal.gr