Η ασφάλεια αυτοκινήτου σχεδιάζεται από εσένα πλέον. Μπες στο διαδίκτυο, βρες αυτή που θες και ξεκίνα να προσθέτεις καλύψεις που χρειάζεσαι πραγματικά. Και όμως αυτή τη φορά την ασφάλεια αυτοκινήτου δεν θα στην φτιάξει κάποιος άλλος, αλλά εσύ ο ίδιος. Όχι μην σε τρομάζει η ιδέα, καθώς είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις μερικές από τις καλύψεις που ίσως χρειαστείς και φυσικά να τις επιλέξεις όταν σχεδιάζεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Νομική προστασία
Η νομική προστασία είναι μία πολύ βασική κάλυψη που θα την εκτιμήσεις στο ενδεχόμενο ενός οδηγού που θέλει ντε και καλά να σε πάει δικαστήριο. Με αυτή καλύπτονται κάποια έξοδα της υπόθεσης σου ή έχεις εντελώς δωρεάν νομικές υπηρεσίες και εκπροσώπηση από μία μεγάλη νομική εταιρεία. Έτσι η ασφάλεια αυτοκίνητου γίνεται ασπίδα προστασίας σε κάθε σενάριο.

Οδική βοήθεια
Η οδική βοήθεια είναι μία κάλυψη που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου. Σκέψου για παράδειγμα να είσαι κάπου ταξίδι και να μην μπορείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο. Με την οδική βοήθεια έχεις δωρεάν και εξασφαλισμένη μεταφορά του οχήματος σου σε συνεργείο για να φτιαχτεί άμεσα. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όσες φορές τη χρειαστείς!

Κάλυψη από ανασφάλιστο
Εάν τρακάρεις με ένα ανασφάλιστο όχημα ο ιδιοκτήτης του θα σε αποζημιώσει όταν αυτός θελήσει. Η εναλλακτική σου είναι να τον πας στο δικαστήριο, κάτι που είναι χρονοβόρο και κοστίζει. Εάν κερδίσεις τη διαμάχη τότε θα πάρεις τα χρήματα σου από το Επικουρικό Κεφάλαιο, έναν οργανισμό που θα σε αποζημιώσει σε 2-3 χρόνια. Όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις επιλέγοντας απλά να βάλεις κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα στην νέα σου ασφάλεια αυτοκινήτου. Η ασφαλιστική σου αναλαμβάνει την αποζημίωση σου κανονικά και ασχολείται αυτή με τον άλλο οδηγό, χωρίς να εμπλέκεσαι εσύ πουθενά.

Θραύση κρυστάλλων
Είναι μία κάλυψη που την χρειάζεσαι στην πόλη. Η θραύση κρυστάλλων καλύπτει εντελώς δωρεάν την αντικατάσταση τζαμιών και παρμπρίζ. Έτσι είσαι σίγουρος πως στην περίπτωση που το βρεις σπασμένο λόγω κλοπής, θα έχεις εντελώς δωρεάν αντικατάσταση.

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για την ασφάλεια αυτοκινήτου, tips για τη συντήρηση του οχήματος σου, να είσαι ενημερωμένος για θέματα σχετικά με την οδήγηση και πολλά άλλα, επισκέψου το asfaleiaautokinitou.gr.

Πηγή: eviaportal.gr