Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το συμβόλαιο που σου προσφέρει ευκολίες στην στιγμή που τις χρειάζεσαι. Μάθε γιατί ποτέ δεν θα πρέπει να λείπει η οδική βοήθεια.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το συμβόλαιο που σου προσφέρει ευκολίες στην στιγμή που τις χρειάζεσαι. Μάθε γιατί ποτέ δεν θα πρέπει να λείπει η οδική βοήθεια.

Η κάλυψη της οδικής βοήθειας είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αμελείς ποτέ από το συμβόλαιο της ασφάλειας αυτοκινήτου σου. Σίγουρα δεν σκέφτεσαι πόσο χρήσιμη είναι μέχρι να την έχεις ανάγκη πραγματικά ή να ακούσεις τηλεφωνικά το πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να μεταφερθεί το αυτοκίνητο σου.

Έλα να δούμε μερικούς λόγους γιατί θα πρέπει πάντα να την προσθέτεις στο συμβόλαιο της ασφάλειας αυτοκινήτου όταν δει υπάρχει:

Είναι πολλές δωρεάν υπηρεσίες

Η οδική βοήθεια πληρώνεται εφάπαξ και ελάχιστα χρήματα κατά την σύναψη ενός συμβολαίου ασφάλειας αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει πως έχει ισχύ μετά για όσο διαρκεί το συμβόλαιο σου. Με απλά λόγια πληρώνεις για μία υπηρεσία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και αναλογικά με το τι σου προσφέρει κοστίζει πραγματικά πολύ λίγο.

Έρχεται όπου και αν είσαι

Σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και να είσαι η οδική βοήθεια θα έρθει να σε βγάλει από τα δύσκολα. Σκέψου πως η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα συμβόλαιο πανελλαδικής εμβέλειας και το ίδιο ισχύει και για τις καλύψεις της. Έτσι αν έμεινες σε κάποιον επαρχιακό δρόμο, ή ένα πολύ δύσκολο σημείο, η οδική βοήθεια θα έρθει στον χρόνο που πρέπει για να σε μεταφέρει ή να επισκευάσει το αυτοκίνητο στη στιγμή, ανάλογα τη ζημιά.

Καλύπτει πολλά

Κάποιες εταιρείες μεταφέρουν το αυτοκίνητο σε συνεργείο του νομού που έπαθες τη ζημιά, άλλες κάνουν μεταφορές και σε άλλους νομούς, ενώ κάποιες προσφέρουν έξοδα διαμονής ή επιστροφής, άμα δεν είναι ο νομός η έδρα κατοικίας σου. Διάβασε καλά την παροχή υπηρεσιών της κάθε εταιρείας στο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου και δες ακριβώς τι σου ταιριάζει. Αν είσαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύει λόγω δουλειάς αρκετά όλα αυτά σε απασχολούν.

Ακόμα και το πιο μικρό θα φτιαχτεί!

Ναι η ασφάλεια αυτοκινήτου που σου προσφέρει οδική βοήθεια σημαίνει πως ακόμα και αν μείνεις από λάστιχο, θα έρθει στη στιγμή να σε βοηθήσει, χωρίς να αφήσει εσένα να κάνεις την αλλαγή. Είναι η υπηρεσία που πληρώνεις και θα σε βοηθήσει ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η ζημιά!

Πηγή: eviaportal.gr