Αρχική Lifestyle Ανοικτά τα ιχθυοπωλεία και τα οπωροπωλεία στην Χαλκίδα την Καθαρά Δευτέρα

Ανοικτά τα ιχθυοπωλεία και τα οπωροπωλεία στην Χαλκίδα την Καθαρά Δευτέρα

78
0

Αρχική/Lifestyle/Shopping/Ανοικτά τα ιχθυοπωλεία και τα οπωροπωλεία στην Χαλκίδα την Καθαρά Δευτέρα

Δεδομένου ότι δεχθήκαμε πολλά ερωτήματα από τα μέλη μας σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων την ερχόμενη Καθαρή Δευτέρα, μετά τον καθορισμό της σε επίσημη αργία για τα καταστήματα, η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας σε συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) προβήκαμε στις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις με το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να μπορούν να ανοίξουν, εφόσον το επιθυμούν, τα ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία κλπ.

Η δημοσίευση του νέου ν. 5019/2023 για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, είχε πολλές ασάφειες και δυσκολίες ώστε να λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων (ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, Μίνι Μάρκετ κ.λ.) τη Καθαρή Δευτέρα.

Η αντίδραση μας ήταν άμεση και αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών μας ήταν η έκδοση της εγκυκλίου του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την οποία ρυθμίζεται προσωρινά το πρόβλημα και επιτρέπεται στα καταστήματα τροφίμων η λειτουργία τους την συγκεκριμένη αργία.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr