Ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου και όπως ακούγεται υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου επισκέφθηκε την βόρεια Εύβοια, όπου διαπίστωσέ πως παρά τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές υποσχέσεις παραμένει ξεχασμένη από το κεντρικό κράτος και κρατιέται όρθια αποκλειστικά χάρη στις προσπάθειες των αυτοδιοικητικών της περιοχής.

Ο ίδιος δήλωσε:

Την ίδια στιγμή η πολυδιαφημισμένη επιτροπή Μπένου αντί να λύνει θέματα, δημιουργεί εμπόδια εξαιτίας του αντιθεσμικού της ρόλου. Όπως μου ανέφερε ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς, τα προβλήματα είναι πολλά. Από την καθυστέρηση στα αντιπλημμυρικά έργα στον Ξηριά και τις Γούβες, μέχρι την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, όπου δεν καλύπτονται βασικές ειδικότητες. Και φυσικά την καθυστέρηση στον βόρειο οδικό άξονα, ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα πρέπει να γίνει ολόκληρο και άμεσα.

Αντίστοιχη εικόνα και στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, όπου είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον δήμαρχο Γεώργιος Τσαπουρνιώτης για τις σημαντικές καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των πληγέντων καθώς και στην εγκατάλειψη που βιώνει η περιοχή με πιο πρόσφατο το παράδειγμα στο Κέντρο Υγείας στο Μαντούδι και τα προβλήματα που παρουσιάζονται εκεί.

Χρειάζεται άμεσα αλλαγή πορείας. Η Βόρεια Εύβοια έχει ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση με ικανούς ανθρώπους οι οποίοι σε συνεργασία με τους βουλευτές της Εύβοιας μπορούν να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλαίσιο που θα διεκδικεί και θα πετυχαίνει το καλύτερο για τον τόπο και τους πολίτες και που δεν θα προσκρούει σε διορισμένες και αναποτελεσματικές “επιτροπές”.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr