Αντικρουόμενες Δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη Παναθηναϊκός με Ναν Υποτάσσει τον ΠΑΟΚ σε Θέση Δυναμικής Αντιστροφής

Αντικρουόμενες Δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη Παναθηναϊκός με Ναν Υποτάσσει τον ΠΑΟΚ σε Θέση Δυναμικής Αντιστροφής


Ο Παναθηναϊκός, παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη με σκορ 96-93, στη δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Σημαντικό ρόλο στην επικράτησή του διαδραμάτισε ο Ναν, ο οποίος είχε εκπληκτική απόδοση με 27 πόντους, εκ των οποίων 12/13 σουτ.

Αν και οι «ασπρόμαυροι» του ΠΑΟΚ δεν είχαν την υποστήριξη των φιλάθλων τους λόγω τιμωρίας, μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι. Με 5/6 δίποντα και 1/1 τρίποντο στα πρώτα λεπτά, προηγήθηκαν 13-8. Ο Ναν, ωστόσο, ανέλαβε να δώσει λύσεις για τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας 11 από τους 15 πόντους της ομάδας του κατά τη διάρκεια που προσπέρασαν το σκορ (14-15), κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 22-21.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή του και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με σημαντική συμβολή από τους Άπσον, Ρέινολντς και Μπάρτλεϊ. Παράλληλα, ο Ναν συνέχισε να είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο μπροστά (42-44).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με συνεχόμενα τρίποντα, κάνοντάς το 70-62, και ολοκλήρωσαν την περίοδο με 70-64. Στην τελευταία περίοδο, ο Παναθηναϊκός είχε επανάσταση με τον Ναν και ακολούθησαν σημαντικά τρίποντα από τους Γκριγκόνις και Γκραντ, με αποτέλεσμα να προσπεράσουν και να φτάσουν μέχρι το +8. Παρά τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 93-96.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 22-21, 42-44, 70-64, 93-96.

Πηγή: newsbeast.gr