Ντέρμπι Κορυφής για την Εθνική Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ με Χαρά και Πόνο

Ντέρμπι Κορυφής για την Εθνική Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ με Χαρά και Πόνο


Η Εθνική Ελλάδας αναμετριέται με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League. Η αναμέτρηση διεξάγεται υπό την απουσία του Τζορτζ Μπάλντοκ, η οποία έχει θλίψει τους πάντες στην ομάδα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει επιλέξει να δώσει θέσεις βασικών στους Γιαννούλη, Σιώπη και Κουρμπέλη, προετοιμάζοντας την ομάδα για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Μετά από δύο αγωνιστικές, οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από δύο νίκες, κάνοντάς το ματς ντέρμπι κορυφής. Παρά το γεγονός ότι οι Άγγλοι θεωρούνται φαβορί, η ελληνική ομάδα δεν είναι χαμένη από χέρι και έχει κάθε λόγο να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Η Εθνική μας επιθυμεί να αποδώσει φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον αδόκητο θάνατό του να έχει προκαλέσει σοκ στο σύνολο. Αυτή η συναισθηματική φόρτιση προσθέτει επιπλέον κίνητρο για τον αγώνα.

Οι ενδεκάδες για την αναμέτρηση είναι οι εξής:

Αγγλία (Λι Κάρσλεϊ): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στόουνς, Κόλγουιλ, Λιούις, Ράις, Γκόρντον, Σάκα, Πάλμερ, Φόντεν, Μπέλινγκχαμ.

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Τζόλης, Μπακασέτας, Μασούρας, Παυλίδης.

Πηγή: newsbeast.gr