Kaizen Gaming Διακρίνεται Στη Λίστα Με Τις Καλύτερες Εταιρείες Για Να Εργαστεί Κάποιος Στην Ευρώπη Για Το 2024

Kaizen Gaming Διακρίνεται Στη Λίστα Με Τις Καλύτερες Εταιρείες Για Να Εργαστεί Κάποιος Στην Ευρώπη Για Το 2024


Η Kaizen Gaming αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά στη λίστα του Fortune με τις «100 Καλύτερες Εταιρείες για να Εργαστεί Κάποιος» στην Ευρώπη για το 2024. Αυτή η διάκριση απονεμήθηκε από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work, ο οποίος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Fortune Europe φέτος. Η Kaizen Gaming περιλαμβάνεται ανάμεσα στις κορυφαίες μεγάλες και πολυεθνικές εταιρείες που διακρίνονται για το θετικό εργασιακό τους περιβάλλον.

Η διάκριση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς βασίζεται στις ανώνυμες αξιολογήσεις των εργαζομένων της εταιρείας, οι οποίοι αριθμούν περισσότερους από 2.700 σε 17 χώρες και προέρχονται από 32 εθνικότητες. Οι βαθμολογίες και οι πιστοποιήσεις της κάθε εταιρείας προκύπτουν από την ανατροφοδότηση των εργαζομένων και την ανεξάρτητη ανάλυση του Great Place to Work.

Η Chief People Officer της Kaizen Gaming, Στέλλα Βουλγαράκη, δήλωσε ότι η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στη δέσμευσή της για την παροχή καινοτόμων και συναρπαστικών εμπειριών online gaming σε παγκόσμιο επίπεδο. Τόνισε τη σημασία της εταιρικής κουλτούρας που εστιάζει στην καινοτομία, τη συνεργασία και τη διαφορετικότητα, επισημαίνοντας ότι οι αξίες αυτές προσελκύουν νέα ταλέντα διεθνώς.

Επιπλέον της διάκρισης ως μία από τις «100 Καλύτερες Εταιρείες για να Εργαστεί Κάποιος» στην Ευρώπη, η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί επίσης ως «Great Place to Work» σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Τσεχία και ο Καναδάς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών. Ο οργανισμός Great Place to Work διεξάγει έρευνες για 30 χρόνια, εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Η Kaizen Gaming διακρίνεται και για την ανάπτυξή της στην αγορά online gaming, καθώς με το διεθνές της brand Betano, έγινε η πρώτη εταιρεία που χορήγησε ταυτόχρονα τα κορυφαία διεθνή ποδοσφαιρικά τουρνουά CONMEBOL Copa America™️ 2024 και UEFA EURO 2024™. Επιπλέον, έχει προχωρήσει σε σημαντικές χορηγικές συμφωνίες με κορυφαία πρωταθλήματα και ομάδες, ενώ έχει ιδρύσει το Kaizen Foundation, έναν διεθνή κοινωφελή οργανισμό που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming.

Πηγή: newsbeast.gr