Η Καθημερινότητα ενός Managing Director: Πρόσφατη Πρωτοβουλία της Miele Hellas για τη Νέα Γενιά

Η Καθημερινότητα ενός Managing Director: Πρόσφατη Πρωτοβουλία της Miele Hellas για τη Νέα Γενιά


Πώς είναι η καθημερινότητα ενός Managing Director και ποια είναι τα αντιξοότητες που αντιμετωπίζει; Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν πολλές φορές τη Gen Z, όταν σκεφτόμαστε την επαγγελματική της πορεία. Στο πλαίσιο αυτό, η Miele Hellas παρουσίασε το πρόγραμμα «MD for a Month», το οποίο σκοπό έχει να φωτίσει αυτές τις πτυχές στη ζωή ενός διευθυντή.

Μέσω αυτού του προγράμματος, νέοι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο του Managing Director, υπό την καθοδήγηση του Θάνου Κυριαζή. Η πρωτοβουλία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αποκομίσουν πραγματική εμπειρία στη διοίκηση, να καλλιεργήσουν ηγετικές ικανότητες και να αναπτύξουν επιχειρηματική σκέψη μέσα σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον.

Η τελική υποψήφια του προγράμματος, μία τελειόφοιτη από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογία του ΟΠΑ, είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε σημαντικές συναντήσεις και να συνεργαστεί με ανώτατα στελέχη της Miele Hellas. Με την ένταξή της στην εταιρεία, μπόρεσε να παρακολουθήσει τις διαδικασίες λήψης κομβικών αποφάσεων και παρέλαβε ένα οργανωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και συναντήσεων με εργαζομένους από διάφορα ιεραρχικά επίπεδα. Στο τέλος του μήνα, παρουσίασε το δικό της project στα ανώτερα στελέχη.

Η συμμετοχή της Gen Z σε αυτή τη διαδικασία επέτρεψε στη Miele Hellas να αποκτήσει μια νέα και διαφορετική οπτική πάνω σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και την πελατοκεντρική προσέγγιση. Η εταιρεία ανταγωνίζεται ενεργά σε αυτά τα ζητήματα, υιοθετώντας προτάσεις και πρακτικές που αντανακλούν τις ανάγκες και επιθυμίες της νεαρότερης γενιάς.

Εξακολουθώντας την παράδοση της επένδυσης στη νέα γενιά, η Miele συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες που προωθούν την καινοτομία και την εξέλιξη. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «MD for a Month» και τις επόμενες δράσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Miele Hellas στο LinkedIn.

Πηγή: newsbeast.gr