Ευκαιρίες Καριέρας στην Αθήνα με την ΔΥΠΑ και τις Ημέρες Καριέρας 2024

Ευκαιρίες Καριέρας στην Αθήνα με την ΔΥΠΑ και τις Ημέρες Καριέρας 2024


Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) θα αναδείξει τη δεύτερη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 18-19 Οκτωβρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 12134). Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10:00 έως τις 18:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συμμετοχή των επιχειρήσεων φτάνει τις 190, καλύπτοντας όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, με συνολικά διαθέσιμες θέσεις εργασίας που ξεπερνούν τις 6.000, προσφέροντας ρεκόρ συμμετοχής στην εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των επιχειρήσεων, χωρίς να απαιτούνται προκαθορισμένα ραντεβού, και να ενημερωθούν για τις πιο περιζήτητες δεξιότητες καθώς και τις ευκαιρίες απασχόλησης που ταιριάζουν στο επαγγελματικό τους προφίλ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-okt2024.

Οι κλάδοι που θα συμμετάσχουν περιλαμβάνουν βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, ενδυμάτων, καλλυντικών, φαρμάκων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, κατασκευές, τηλεπικοινωνίες, υπηρεσίες και τον τομέα της ψηφιακής οικονομίας. Οι θέσεις εργασίας καλύπτουν μια ποικιλία ειδικοτήτων, όπως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, τεχνολόγοι τροφίμων, και φυσικά επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τουρισμό, τη διοίκηση και την πληροφορική.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις καθώς και για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ. Εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι θα παρέχουν καθοδήγηση προς τους συμμετέχοντες για τη συνέντευξη και το βιογραφικό τους.

Πηγή: newsbeast.gr