Αστέρας Τρίπολης Σημαντική Νίκη με Μακέντα και Μακελελέ στο Τιμόνι

Αστέρας Τρίπολης Σημαντική Νίκη με Μακέντα και Μακελελέ στο Τιμόνι


Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη του νίκη υπό την καθοδήγηση του Κλοντ Μακελελέ, επικρατώντας εκτός έδρας της Athens Kallithea με 3-1. Ο Μακέντα, που έκανε το ντεμπούτο του, πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενουμένους να αποκτούν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 19ο λεπτό, ο Καστάνιο εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, βρίσκοντας τον Μπαρτόλο, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης. Η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη για την Athens Kallithea στο 28′, όταν ο Μουτίνιο δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ντελί στον Βασιλόγιαννη, και ο Τζάνι ισοφάρισε σε 1-1 με την εκτέλεση που ανέλαβε.

Στο β’ ημίχρονο, ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε για να πετύχει το δεύτερο γκολ. Στο 71′, ο Μπιλέ πραγματοποίησε μια ωραία ενέργεια και βοήθησε τον Καλτσά να σκοράρει, δίνοντας προβάδισμα 1-2 στην ομάδα του.

Η νίκη “κλειδώθηκε” στο 77′ όταν ο Μακέντα σκόραρε για το 1-3, μετά από σέντρα του Μπαρτόλο. Στις καθυστερήσεις, η Athens Kallithea παραλίγο να μειώσει σε 2-3, αλλά το σουτ του Ντιμπά σταμάτησε στο δοκάρι.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης (78΄ Λουκίνας), Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46΄ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65΄ Εντιαγέ), Ντιμπά, Τζιάνι (78΄ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (78΄ Βαλμπουενά).

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62΄ Γκος), Ντελί, Καστάνο (67΄ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59΄ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Ρέτζις (67΄ Μπιλέ), Άνταμ (59΄ Μακέντα).

Πηγή: newsbeast.gr