«Αναμέτρηση Δύο Γιγάντων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Φετινό Ντέρμπι»

«Αναμέτρηση Δύο Γιγάντων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Φετινό Ντέρμπι»


Το ντέρμπι «Αιωνίων» της φετινής Super League έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να αναμετρηθούν. Ο Ολυμπιακός, μετά από μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στη Μπράγκα, επιδιώκει να συνεχίσει την πορεία του με μία ακόμα νίκη, προκειμένου να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με θετική δυναμική. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη φάση, αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να αλλάξει την πορεία του.

Στο «Τριφύλλι», η πίεση έχει αυξηθεί για τον προπονητή Αλόνσο, καθώς οι διαπιστώσεις μετά την ήττα από την ΑΕΚ καθιστούν την κατάσταση αβέβαιη για το μέλλον του. Παρά τις δηλώσεις περί σταθερότητας, η ομάδα δείχνει να χρειάζεται μία νίκη για να «ανασάνει». Ο Αλόνσο διαχειρίζεται το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών, ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας δεν έχει ικανοποιήσει. Στην ομάδα, η κατάσταση με τον δεξιό μπακ Βαγιαννίδη είναι περίπλοκη λόγω του συμβολαίου του, ενώ οι Βέρμπιτς, Βιλένα και Ρούμπεν παραμένουν εκτός.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Μεντιλίμπαρ έχει τοποθετήσει τον Ροντινέι ως δεξί εξτρέμ, με τον Βραζιλιάνο να αποδίδει καλά. Είναι πιθανό να παραμείνει στην ίδια θέση στο ντέρμπι, καθώς ο προπονητής δεν σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς η απόδοσή τους απέναντι στη Μπράγκα ήταν ικανοποιητική. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Τσικίνιο, ενώ ο Μουζακίτης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ διαθέτει την ευκαιρία να αντιδράσει μετά την ήττα του στο ντέρμπι με τον Άρη. Μετά την πτώση από την κορυφή της βαθμολογίας, χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς κόντρα στη Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει θετικά αποτελέσματα σε εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και ήττες στην Τούμπα, με την ομάδα να ετοιμάζεται για ροτέισον λόγω και άλλων αγώνων.

Στις 17:00, η Athens Kallithea θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ακόμα ενδιαφέρον ντέρμπι, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα αρχίσει με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – ΟΦΗ στις 16:00.

Πηγή: newsbeast.gr