Ο Παναθηναϊκός Ξεκινά Δυναμικά στην Euroleague με Νίκη και Ο Ολυμπιακός Δηλώνει Παρών παρά την Ήττα

Ο Παναθηναϊκός Ξεκινά Δυναμικά στην Euroleague με Νίκη και Ο Ολυμπιακός Δηλώνει Παρών παρά την Ήττα


Η Euroleague της φετινής χρονιάς ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να σημειώνει εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, ενώ ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Στους αγώνες αυτούς, οι Ματίας Λεσόρ και Μόουζες Ράιτ ξεχώρισαν με τα εντυπωσιακά τους καρφώματα. Οι δύο ελληνικές ομάδες θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και έχουν στόχο να προκριθούν στο Final 4 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, επιδιώκοντας να διεκδικήσουν τον coveted τίτλο.

Οι επιδόσεις των παικτών τους ξεχώρισαν και στο top-10 της πρεμιέρας, με τα καρφώματά τους να αναδεικνύονται σε κεντρικά στιγμιότυπα. Ο Λεσόρ των “πρασίνων” πραγματοποίησε ένα ακροβατικό κάρφωμα στο 17ο λεπτό του αγώνα, ενώ ο Ράιτ των “ερυθρόλευκων” ισοφάρισε με κορυφαία του στιγμή σε 28-28 στο 16′.

Αναμένοντας την πορεία τους στη διοργάνωση, η φετινή Euroleague υπόσχεται συναρπαστικές αναμετρήσεις και έντονο ανταγωνισμό, με την ελληνική παρουσία να είναι ισχυρή, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο πέρυσι, με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Βερολίνου.

Πηγή: newsbeast.gr