Στήριξε τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα με την Τσέλσι

Στήριξε τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα με την Τσέλσι


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι οι φίλοι της ομάδας που έχουν ήδη αγοράσει ή σκοπεύουν να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα ντέρμπι της Κυριακής (6/10) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσκληση για τον αγώνα της 24ης Οκτωβρίου εναντίον της Τσέλσι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Στο μήνυμά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση, όπως αναφέρει: «Αυτή η Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, είναι κρίσιμη για την ομάδα μας. Είναι η στιγμή να επιδείξουμε την αλληλεγγύη μας! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό. Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι απαραίτητη! Κάθε φωνή έχει σημασία. Γεμίστε τις κερκίδες και δώστε δύναμη στην ομάδα».

Αυτός ο εκπληκτικός τρόπος επιβράβευσης περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες: Από την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, και για 24 ώρες, οι φίλαθλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό τους από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να εξασφαλίσουν ένα δωρεάν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Τσέλσι. Η προσφορά ισχύει για 40.000 θέσεις και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν έναν ακόμα σημαντικό αγώνα.

«Ας δείξουμε όλοι μας ότι o Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια», καταλήγει η ανακοίνωση. Πηγή: newsbeast.gr