Αθλητικά

Ο Ν.Ο.Δ.Ω. σε συνεργασία με τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού διοργανώνουν τον 6ο Αγώνα Κολύμβησης Ν.Πύργος – Ωρεοί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:30. Για να δείτε και να κατεβάσετε τα έντυπα του αγώνα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης.

Σχετικά με την υποβολή Ιατρικής Βεβαίωσης.

Η συγκεκριμένη βεβαίωση αφορά τον COVID-19, εκδίδεται από αρκετές ειδικότητες ιατρών (παθολόγο – καρδιολόγο – οικογενειακό – κ.α.) και σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) & της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες στον κολυμβητικό αγώνα. Σύμφωνα πάντα με τα προαναφερόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την έκδοσή του είναι απαραίτητη η προσκόμιση στον ιατρό (όχι στον ΝΟΔΩ) του “Φύλλου Ιατρικού Ιστορικού Αθλητή” (Προαγωνιστικός έλεγχος), όπως διευκρινίζεται και στο Παράρτημα ΙΙΙ της Προκήρυξης.

Η Ιατρική Βεβαίωση για COVID-19 είναι ανεξάρτητη από την απαραίτητη Ιατρική Γνωμάτευση Καρδιολόγου ή την Κάρτα Υγείας Αθλητή (για εν ενεργεία αθλητές), που αφορά τον καρδιολογικό έλεγχο για την συμμετοχή στον αγώνα.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (εκτός του κόστους συμμετοχής) ν’ αποσταλούν στον e-mail του Ν.Ο.Δ.Ω.: [email protected] , έως το Σάββατο 25/7/2020 και ώρα 18.00. Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο e-mail: [email protected] ή στο τηλ. 6932801339 με τον Γ.Γ. του Ν.Ο.Δ.Ω. κ. Μπάμπο Βασίλειο.

Πηγή: eviaportal.gr